Posted on

Eden sodobnejših načinov dela, ki se je izkazal za izjemno produktivnega, je tudi coworking. Gre za poseben način dela, kjer so v eni sami pisarni združeni ljudje z najrazličnejših strokovnih področij. Se tudi vi spogledujete s tem izvrstnim načinom dela in se sprašujete kje najeti pisarno za coworking? Potem si vzemite nekaj minut časa in si preberite spodnje vrstice. Te vam bodo ponudile edinstven pogled v naravo coworkinga, ki vse bolj razširjen postaja tudi v Sloveniji.

Postanite del uspešne zgodbe

Coworking prostor je v prvi vrsti namenjen vsem tistim posameznikom, ki verjamejo, da se pravo znanje in pot do uspeha skrivata v mreženju – ljudi, znanj in izkušenj. Vsak posameznik v pisarni je edinstven individum, ki prispeva svoj izjemno pomemben delček v ustvarjanje popolne celote. Ideja je preprosta, a zato še toliko bolj uspešna in priljubljena: v pisarni najamete svoj delovni prostor, kamor hodite opravljati svoje delovne zadolžitve in ustvarjati poslovne projekte. Poleg vas pa se v istem prostoru nahajajo še drugi ljudje, ki so prav tako najeli svoj prijeten delovni kotiček. Med druženjem, sestankovanjem ali jutranji kavici si tako izmenjujete izkušnje, znanja in sklepate sodelovanja. Prav s pomočjo coworkinga se je sklenilo res lepo število uspešnih poslovnih projektov in partnerstev. Zakaj torej nebi poskusili tudi vi?

coworking

Če se boste odločili za najem coworking prostora v Pisarni Ljubljana, potem si brez dvoma lahko obetate izjemno prijetno delovno okolje, s produktivnim in pozitivno naravnanim ambientom in odlično delovno ekipo. Na vas čaka:

  • kar 36 prostornih miz in dve sejni sobi za sestankovanje,
  • brezplačno parkirišče v bližini,
  • 24 urni dostop do pisarne,
  • prostorna kuhinja z brezplačno in dišečo kavo, namenjena druženju in klepetu z novimi sodelavci,
  • se morate na hitro osvežiti – potem si privoščite prho v pisarniški tuš kabini,
  • neomejene možnosti sodelovanja in povezovanja s sodelavci v pisarni,
  • različni izobraževalni dogodki, delavnice in aktivnosti, namenjene mreženju.

Lastnosti coworking pisarne

Pisarna Ljubljana vam ponuja vse, kar sodobni delavec potrebuje za uspešno in produktivno delo – dostopnost, fleksibilnost in udobje. Prihod in odhod v pisarno si razporejate glede na vaše delovne obveznosti, koristite pa lahko vse njene prostore, kjer se počutite kar najbolj prijetno. Čas je, da stopite na pot do uspeha – čas je, da pridete v Pisarno!