Posted on

Avtomobilska prevleka je izdelek, s katerim lahko pokrijete avto in ga na ta način zaščitite pred različnimi dejavniki, kot so toča, dež, sneg, močno sonce … Pokrivalo za avto se pogosto uporablja takrat, kadar se vozilo nekaj časa ne uporablja, pri čemer se pokrivalo za avto izkaže kot učinkovita zaščita tudi proti prahu in drugi umazaniji. Avto pokrivalo uporabljamo tako pogosto, kot pač želimo. Najboljšega za mere vašega avtomobila boste našli na spletni strani Withcar, kjer je pestra izbira različnih zaščitnih dodatkov za jeklene konjičke. Takšno pokrivalo je kvalitetno zato, ker je izdelano iz trpežnih materialov, se ne strga hitro, pa tudi umazanija se nanje ne pride tako hitro.

pokrivalo za avto

Pokrivalo za avto je zelo velika plošča določene tkanine, ki ima zelo grobo obliko avtomobila. Izdelane bodo po meri, da se prilega vozilu, za katerega so namenjene. To se pogosto uporablja, ko je vozilo shranjeno in je nekaj časa neuporabljeno. Pokrivalo zaščiti avtomobil pred snegom, drevesnim sokom, umazanijo, barvo in drugimi onesnaževalci. Razlika je med avtomobilskimi prevlekami, ki so namenjene zaščiti vozila pred prahom, ali tistimi , ki so namenjene zaščiti vozila pod njim. Razlika je pogosto v debelini materiala. Notranje prevleke so običajno narejene iz tankega poliestra z dihalnimi lastnostmi. Zunanji pokrovi so običajno izdelani iz PVC materiala, ki je debelejši in vodoodporen. Nekateri proizvajalci dodajo dodatne debele blazinice na določnih mestih, da zagotovijo še boljšo zaščito.

Če želite, da vaš avto, tovornjak ali SUV ostane čist in da je videti kar je najbolje, je edina pot za pravilno shranjevanje trpežno pokrivalo za avto, ki je bistvenega pomena, da neglede na to ali hranite avto v garaži, nadstrešku ali dovozu, saj služi kot ključna ovira pred umazanijo, naplavami, praskam, dežjem, sončno svetlobo in snegom. Naj bo tudi vaš jekleni konjiček lepo ohranjen.