Posted on

Polikarbonatna kritina, cena je odvisna od njene velikosti, debeline in drugih okoliščin, o čemer si preberite več tukaj, priljubljena strešna rešitev za najrazličnejše projekte, kot so zimski vrtovi, nadstreški za avtomobile, rastlinjaki in prizidki. To je posledica lahke, a vzdržljive narave polikarbonatnih strešnih plošč, pa tudi njihove izjemne cenovne dostopnosti. Zaradi svoje lahke konstrukcije je polikarbonat pogosto primeren tudi za najrazličnejše naklone med 10° in 90°. Ko se sprašujete, kakšna je polikarbonatna kritina cena za vaš projekt, je najbolje poklicati mojstre na povezavi in iz prve roke izvedeti, koliko vas bo to stalo z montažo vred.

 polikarbonatna kritina cena

Kakovostna polikarbonatna kritina, cena je ugodna, se uporablja vse bolj, ker je zdržljivega in odpornejša od stekla, vendar je vseeno prosojna, a ne prepušča pa UV žarkov. Vaša polikarbonatna kritina – cena vam bo poslana glede na povpraševanje, lahko pokriva veliko stvari, kot so balkoni, terase in druge površine. V ceno je razrez na primerne kose že vštet, ne pa tudi montaža, ki je hitra in zanesljiva. Če boste potrebovali nove nosilce, bo cena nekoliko višja, stare pa tudi lahko obnovijo, če se tako odločite.

Naročite lahko večplastne votle ali pa polne in masivne polikarbonatne strešne plošče pri zanesljivem proizvajalcu v različnih debelinah med 2 mm in 35 mm. Polikarbonatne plošče so na voljo tudi v različnih barvah, kot so prozorna, bronasta in opal. S temi polikarbonatnimi strešnimi ploščami, razrezanimi na pravo velikost, lahko dobite tudi idealne plošče za svoj projekt in s tem odpravite potrebo po rezanju plošč v lastni režiji. Tako bo za vas polikarbonatna kritina cena še najbolj ugodna.

Uživajte pod prozorno kritino na soncu, ki vas ne bo ožgalo, veselite pa se lahko tudi privarčevane energije, saj vam ne bo treba prižigati luči, ker se bo vse lepo videlo. Glede nagnjenosti nadstreška in debelin plošč pa pobarajte proizvajalca, da vam pojasni, kaj je za vas najbolje glede na namen nadstreška.