Posted on

Rabljeni avtodomi so dosti cenejši od novih in ravno tako uporabni, lepi in ohranjeni. Tukaj so ugodni rabljeni avtodomi za takojšen odkup, ker so že lepi dnevi in je čas za pohajkovanja v zanimive kraje novim dogodivščinam naproti. Avtodomi so za tiste, ki imate radi dogajanje in se radi učite, hkrati pa bi želeli biti svobodni in neodvisni glede lastnega bioritma prehranjevanja ter spanja. Na izbiro je kar nekaj modelov zato pohitite, da pravega za sebe dobite, ker so v omejenih količinah.

rabljeni avtodomi

Kakovostni in ohranjeni rabljeni avtodomi so pri pooblaščenem prodajalcu, kjer se jih najbolj splača kupiti zato, ker jih natanko pregleda, da so brezhibni in če je kakšna malenkost narobe, to seveda popravi preden gre avtodom v prodajo. Zato nebi smelo biti nobene napake na njem in če je kakšna skrita, ki jo kasneje opazite, vam bo priznal garancijo, ki vam jo da na tak avtodom.

Rabljeni avtodomi so bistveno cenejši od novih zato, ker ko kupite novega že takoj, ko da odpeljete iz trgovine v naslednjem trenutku stane 20 % manj in na vrednosti izgublja iz dneva v dan. Ta vrednost pada zelo strmo do njegovega drugega leta nato se nekoliko umiri. Rabljene avtodome se najbolj splača kupovati tiste, ki so stari do 5 let, ker boste zanje dobili največ in najmanj odšteli, lahko pa ste gotovi, da ga boste lahko najmanj še 10 let uporabljali, če ga boste redno servisirali.

Vsi rabljeni avtodomi morajo imeti zgodovino in vse potrebne papirje, ki dokazujejo lastništvo in servise ter kaj se je z njim dogajalo, da se lahko določite, katerega boste vzeli. Seveda glejte na to, ali je za vas dovolj velik in kateri model vam ustreza. To je odvisno od tega, ali ste posameznik, par, mlada družina, večja družina in podobno. Za vse se najde kakšen pravi in ustrezen model, ki vam bo služil še dolgo.