Posted on

Če radi preživljate čas zunaj, vendar nimate primernega prostora ali je ta večino dneva izpostavljen močnemu soncu, so rolo senčila za balkon odlična izbira. Več si preberite na naslovu: https://www.roltek.si/vec-izdelkov/screen-sencila/. Zlasti rolo senčila za balkon so sodobno in vedno bolj priljubljeno senčilo, ki nudi učinkovito zaščito pred soncem. Zunanja rolo senčila za balkon, kot jih ponuja podjetje Roltek, vam omogočajo zaščito pred vročino in bleščanjem, hkrati pa rolo senčila za balkon ohranjajo jasen pogled navzven. To pomeni, da vam zunanji roloji za terase in balkone nudijo prijetno senco in hlajenje, ne da bi vam onemogočili razgled, kar vam omogoča, da še vedno občudujete čudovito naravo s svoje terase. Ta vrsta zunanje senčne zaslone je izjemno primerna tako za balkone, terase kot tudi za nadstreške ali druge zunanje prostore, kjer bi radi zaščitili pred soncem in ustvarili bolj prijeten prostor za preživljanje prostega časa, obroke in druge dejavnosti. Zunanje rolo senčila se lahko namestijo tudi na zunanjo stran oken, kar pomeni, da ni potrebe po drugih načinih senčenja. Za vse tiste, ki želijo med sončnimi dnevi uživati na balkonu so rolo senčila za balkon odlična izbira.

rolo senčila za balkon

Vrhunska zaščita pred vročino in naravna svetloba za vašo teraso

V ponudbi imajo tudi screen rolo senčila Zipscreen.2, ki ga je mogoče namestiti nad- ali podometno. To senčilo je shranjeno v kompaktni omarici, ki je na voljo v različnih dimenzijah in barvah, kar omogoča prilagajanje videzu vašega doma in vašemu okusu. Če vas zanima cena zip screen roloja, jim pošljite povpraševanje, da vam lahko posredujejo ponudbo. Poleg tega imajo v ponudbi tudi Roltek Screen, ki predstavlja drugo izvedbo zunanjega senčila, s široko izbiro možnosti. Pri odločitvi, kateri zunanji roloji so najbolj primerni za vas, so vam lahko v veliko pomoč. So strokovnjaki, ki nenehno dopolnjujemo svoje znanje, in se lahko pohvalijo z bogatimi izkušnjami. Zato vam lahko zagotovijo najboljšo možnost glede na vaše potrebe, če iščete klasično zunanje senčilo za okno ali zunanje roloje za terase.

Zunanja screen senčila so zelo vzdržljiva in odporna na vremenske vplive, kar pomeni, da skorajda ne potrebujejo vzdrževanja. Poleg tega so izjemno funkcionalna, saj zagotavljajo zaščito pred vročino, na primer rolo senčila za balkon, hkrati pa rolo senčila za balkon omogočajo dovolj naravne svetlobe za udobno bivanje. Ali si lahko sploh želite česa boljšega? Če vas zanimajo zunanji roloji za terase, vam ne bi smela biti prevelika težava cena, saj boste za dostopno investicijo dobili odlično senčilo s številnimi pozitivnimi lastnostmi. Pri njih so vam rolo senčila za balkon na voljo po dostopni ceni.

Odkrijte raznolikost in funkcionalnost zunanjih screen senčil

Zunanje screen senčilo Roltek zip_screen.2 je senčilo, ki je izdelano iz blaga in je shranjeno v kompaktni zunanji omarici. To senčilo je na voljo v nadometni ali podometni izvedbi in omogoča delno zatemnitev ter preprečuje segrevanje vašega prostora. Omarica za senčilo je na voljo v štirih dimenzijah: 90 mm, 110 mm, 130 mm ali 150 mm. Izdelana je iz ekstrudiranega aluminija in se namesti na zunanjo stran okenskega okvirja, pred okno. Oblika omarice je lahko polkrožna ali kvadratna, možna pa je tudi podometna izvedba. Omarico je mogoče pobarvati v katerokoli barvo po RAL lestvici, kar zagotavlja odlično barvno ujemanje z vašim objektom. Stranska aluminijasta vodila uporabljajo zip sistem zapiranja, kar omogoča enakomeren tek blaga po njih.

Roltek Screen je klasična izvedba zunanjega screen senčila, ki vključuje aluminijasta vodila za blago. Blago je opremljeno z zaključno letvijo, ki omogoča enakomerno premikanje blaga pri dviganju in spuščanju senčila. Odvisno od izbranega blaga, senčilo lahko zadrži do 70% sončnih žarkov, kar omogoča ohranjanje prijetnega ambienta v prostoru tudi v vročih poletnih dneh. Roltek Screen je na voljo v 8 standardnih barvah za omarico in vodila, poleg tega pa ponujajo tudi več kot 220 barvnih odtenkov za omarico in vodila. S tem je zagotovljeno, da se senčilo popolnoma ujema z objektom in njegovim videzom.

Pametna rešitev za popolno udobje

Sistem ZIP screen vam omogoča maksimalno udobje z uporabo standardnega motornega upravljanja, ki ga po želji lahko nadgradite z daljinskim upravljanjem. Poleg tega je možna tudi nadgradnja sistema z inteligentnim upravljanjem preko pametnega telefona. Zahvaljujoč transparentnim tkaninam, ki se uporabljajo pri senčilih ZIP screen, imate možnost neprestano prilagajati kombinacijo svetlobe in sence, kar vam omogoča, da dosežete želeno ravnotežje. Maksimalna površina senčila je 18 m2, pri čemer višina ali širina ne smeta presegati 6 metrov.

Screen senčila nudijo čiste linije in eleganten videz, hkrati pa omogočajo tudi individualno prilagajanje. Blago je na voljo v več kot 150 barvnih odtenkih in različnih tkanjih. Poleg tega lahko kombinirate barvo blaga z barvo omarice, vodil in zaključne letve, ki so na voljo v 8 standardnih barvah ali pa izbirate med več kot 220 barvnimi odtenki po posebnem naročilu. Tako imate skoraj neomejene možnosti pri izbiri. Screen senčila Roltek nudijo tudi alternativo dragemu hlajenju prostorov s klimatskimi napravami. Zahvaljujoč njihovi sposobnosti zadrževanja do 70% sončnih žarkov, se vročina zadrži na zunanji strani okna, kar pripomore k ohranjanju prijetne temperature v prostoru. To pomeni, da lahko prihranite pri stroških hlajenja. Poleg tega, spuščeno senčilo zmanjšuje izgubo energije skozi okno, kar lahko koristi tudi pozimi.