Posted on

Pravilno izbrano zapeljivo žensko spodnje perilo ima moč, da vsako žensko naredi zapeljivo in samozavestno. Temelj vsake urejene garderobe ženske je ravno spodnje perilo, zato je pomembno, da mu posvetimo ustrezno pozornost. Konec koncev, nič ne dvigne samozavesti bolj kot občutek zapeljivega spodnjega perila. Poleg nasmeha je samozavest eden najboljših modnih dodatkov. Modrčki, tangice in hlačke so ključni kosi, na katerih temelji celotno spodnje perilo.

Spodnje perilo

Raznolikost in eleganca – popolna kolekcija spodnjega perila

Popolna kolekcija spodnjega perila vključuje tudi spalne srajčke, babydoll-e in korzete. Seveda, ne smemo pozabiti še na nogavice v različnih izvedbah in pasove za nogavice, ki dodajo piko na i. Pri tem je domišljija skoraj brezmejna: raznoliki materiali, čipka in prosojne tkanine, različne barve in pikantni kroji ustvarjajo modele, ki spodnje perilo spremenijo v najmočnejše orožje ženske zapeljivosti. Zato pustimo domišljiji prosto pot in si izberimo najljubše kose za še večjo zapeljivost.

Izbira pravega perila za različne tipe postav

Izbira popolnega kompleta perila presega zgolj izbor materiala, barve in velikosti. Pomembno je tudi upoštevati, kako bi spodnje perilo ustrezalo vašemu tipu postave, da se zagotovi udobje in samozavest.

Postava tipa peščena ura je značilna po tankem pasu, vitkih stegnih in polnejšem oprsju. Kljub že inherentni harmoniji tega tipa postave je pri izbiri perila ključno upoštevati nekaj smernic. Pri izbiri modrčka za postavo tipa peščena ura je pomembno paziti na modele z blazinicami, ki so razporejene ob straneh košarice namesto spodaj, saj lahko te vizualno povečajo oprsje. Če želite ta učinek, so takšni modeli primerni. Vendar pa se izogibajte modelom, ki imajo blazinice spodaj, saj lahko povečajo videz ramen in porušijo naravno ravnovesje postave.

Pri tipu postave peščena ura so tangice ali brazilke boljša izbira kot preproste boksarice, saj le-te poudarjajo naravne obline postave in dopolnjujejo njen naravni videz.

Perilo za postavo v obliki trikotnika

Če spadate med tiste z obliko postave v obliki trikotnika, kjer so stegna širša, prsni koš pa manjši, obstajajo smernice za izbiro perila, ki bo poudarilo vaše prednosti. Pri izbiri modrčka se osredotočite na modele s push-up učinkom, ki optično povečajo volumen zgornjega dela telesa, kar bo ustvarilo videz oblike “peščene ure”.

Pri hlačkah izberite preproste modele brez pretiranih okraskov. Razmislite tudi o hlačkah, ki rahlo oblikujejo postavo, saj bodo pomagale pri definiranju stegen. Priporočljivo je izbrati hlačke v temnejših barvah, na primer boksarice, ki optično zmanjšajo videz bokov. S temi smernicami boste lahko izbrali spodnje perilo, ki poudarja vaše atribute in vam daje več samozavesti.

Izbira perila za postavo tipa obrnjen trikotnik

Obrnjen trikotnik je tip postave, pri katerem so značilna široka ramena in večje oprsje, medtem ko so boki ozki. Kljub temu je mogoče izbrati spodnje perilo, ki bo ustvarilo vizualno ravnotežje. Pri izbiri modrčka je priporočljivo izbrati košarice brez trdih opor, ki imajo izrez v obliki črke V ter široke naramnice, ki niso okrašene. Pravilno nameščene naramnice, ki so postavljene na sredino ključnice, bodo vizualno zožale ramena in ustvarile bolj uravnotežen videz postave.

Za tip postave obrnjen trikotnik so bolj primerne dekorirane hlačke kot so tiste s čipko, volančki, naborki ali potiski. Srajčka z zvišano linijo pasu lahko dodatno poudari obseg bokov, kar bo prispevalo k bolj uravnoteženemu videzu postave.

Spodnje perilo

Izbira perila za postavo tipa pravokotnik

Tip postave pravokotnik zaznamuje odsotnost jasne linije v pasu in uravnotežena oblika telesa, ki ne zahteva veliko oblikovanja. Pri izbiri modrčka za to postavo so primerne možnosti, ki dajejo vtis večjih prsi, kot so push-up ali balkonet modrčki. Poleg tega so lahko bodiji, korzeti in druge oblikovne možnosti odlična izbira, saj pomagajo oblikovati silhueto in ji dodati prefinjenost.

Pri postavi tipa jabolko je pogosta značilnost polnejši trebuh brez izrazite linije pasu. Medtem ko se prsi in boki lahko razlikujejo, je osrednja skrb običajno trebuh, ki zahteva ustrezno oblikovanje. Pri izbiri modrčka za to postavo ni potrebe po povečanju prsi, ampak je ključno, da zagotavlja dobro oporo. Modrčki s kostmi ali trdnimi košaricami so pri tem odlična izbira.