Posted on

Vsak lastnik hišnega ljubljenčka ve, da je skrb zanj na prvem mestu. Pri tem je potrebno paziti na kakovost in ustreznost izdelkov, ki morajo biti prilagojeni morebitnim specifičnim potrebam živali, med katerimi so najpogostejše različne alergije, občutljivost in starost. Trgovina za male živali PRVA-K trgovina, ki je del ugledne veterinarske klinike Prva-K, vsem lastnikom hišnih ljubljenčkov ponuja pester nabor izdelkov za oskrbo, nego, prehranjevanje, zdravje in igro. Poleg zagotavljanja vrhunskih izdelkov priznanih proizvajalcev, so vam vedno na voljo za svetovanje in pomoč. Svoje delo opravljajo v tesnem sodelovanju z odlično ekipo veterinarjev in vam tako zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Trgovina za male živali

Poskrbite za dobro počutje vašega kosmatinca

Trgovina za male živali PRVA-K vključuje številne izdelke, s pomočjo katerih boste poskrbeli za kakovostno življenje svojega hišnega ljubljenčka. Z njihovim širokim naborov skrbno izbranih izdelkov to ni noben problem. Glavni produkti njihove trgovine je visokokakovostna hrana, s poudarkom na veterinarskih dietah. Gre za izdelke, ki so namenjeni malim živalim z različnimi težavami. Poleg tega pa lahko izbirate med najrazličnejšimi produkti, ki jih živali naravnost obožujejo, vam pa olajšajo vsakodnevno skrb za njih – ponudbo si lahko ogledate na spletni strani ali pa se oglasite v njihovi fizični trgovini.
Domače živali so del družine, zato jim vsak lastnik želi zagotoviti kar najboljše možno življenje. Zato se trgovina za male živali in veterinarska klinika PRVA-K ves čas trudita, da za vas ustvarjata celovito izkušnjo, ki zadovolji vse vaše potrebe in visoka pričakovanja. Ne glede na to, kaj vaš ljubljenček potrebuje ali kaj vas pri njegovi skrbi in negi zanima, se lahko obrnete na njihovo pomoč. Z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri ustreznih pripomočkov in hrane zanj in tako pripomogli k njegovemu dolgemu in kvalitetnemu življenju. Če iščete najboljšo storitev in produkte zanj, se obrnite na njihovo strokovno pomoč in storitev. Ker jim je zdravje vaših malih živali na prvem mestu, lahko pričakujete odlično svetovanje.