Posted on

All on 4 je novodobna tehnologija zobnih vsadkov, ki so pritrjeni na štirih koncih čeljusti in tako lahko nosijo umetne zobe v vaših ustih. Tehnologija all on 4 je sestavljena iz titanskih zobnih vsadkov in keramičnih zob, ki zgledajo kakor da so vaši. Morate pa paziti na to, da je zobozdravnik, ki vam bo vsadil vsadke res usposobljen in preverjen ter da so vsadki kakovostni. Le tako ne boste imeli zapletov in težav. Res je, da boste zaradi tega na začetku odšteli nekoliko več denarja, vendar je to gotovo najceneje. Če se kaj zaplete in zakomplicira je treba namreč vsadke zamenjati in narediti zdravljenje, kar podaljša vse skupaj in je na koncu še bistveno dražje.

all on 4

Tehnologija all on 4 odlično nadomestni zobno protezo za čeljusti brez zob. Ima kar nekaj prednosti pred zobno protezo. Največja je to, da so zobje fiksno in trdno zasidrani v ustih, zato ne bodo izpadli, kakor se to pogosto dogaja pri zobnih protezah. Tudi ne bo več drgnjenja in otiščancev na nebu ter lepljenja zobne proteze na nebo. Ko jo morate odlepiti pa je to zelo neprijetno in to morate narediti vsak dan.

Novodobna tehnologija all on 4 nadomesti vaše zobe tako ,da se ne vidi, da niso vaši, zato bo vaš izgled lep in naraven. Poleg tega se boste dosti bolje počutili in se lahko smejali na vsa usta, ne da bi vam zobje izpadli. Zaradi tehnologije all on 4 boste tudi bolj zdravi, ker boste končno lahko jedli vse kar hočete in tudi normalno grizli. Grizenje je nujno ter žvečenje za zdravo ni romano prebavo ter izločanje. Le tako lahko hranilne snovi prehajajo v vaše celice.

Splača se potruditi za vaše zdravje in zobe ter samozavesten in lep izgled, mar ne. Dejansko je to največ, kar imamo v življenju, zato ni pomembno, koliko odštejete za zdravje, važno je, da vam dobro služi.