Posted on

Preproge za avto so dobra rešitev za vse, ki nočete umazati tal v avtomobilu. Običajno so tla tekstilna, zato jih preproge za avto odlično zaščitijo pred obrabo, muckanjem in madeži. Madeži nastanejo zaradi vode, blata, soli, hrane in pijače, ki se polije po tleh. To je tudi izjemno težko oprati. Obstajajo tekstilne
preproge za avto, ki jih je tudi težko čistiti in pa gumijaste, ki so zelo uporabne ter najboljše po našem mišljenju za vas. Z lahkoto jih vzamete iz avta, operete in takoj posušite, zato jih lahko nemudoma tudi spet uporabite za zaščito avta.

preproge za avto

Gumijaste preproge za avto se ne uničijo in ne obrabijo. Izdelane so iz kvalitetne gume, ki se lahko prepogiba, je prožna in ne poka. Zato boste te preproge imeli bistveno dlje, kot tekstilne. Najbolj super je to, da na njih ne bo ostajalo nič umazanije in nobenih madežev. Po pranju bodo spet take, kot prej.

Kaj je posebnost gumijastih preprog za avto, ki so inovativne? Njihova posebnost so robovi, zaradi katerih tekočina in umazanija ne stečeta izven preproge, zato so tla povem zaščiten. Znotraj imajo te preproge posebne kanale, zaradi katerih se tekočina in umazanija lokalizirata in se ne pretakata po avtu ter pod vašimi nogami. Kakovostne gumijaste preproge za avto vse to rešijo. Umazanija bo lokalizirana tam, kjer se je razlila, zato lahko v miru vozite naprej do prvega možnega mesta kjer si preproge enostavno očistite z vodo ali pod pritiskom in se odpeljete naprej. Tako preprosto in enostavno.

V cena teh preprog pa se lahko kosa z običajnim tekstilnimi in pvc preprogami za avto, zato se vanje res splača vložiti. Pazite le pri izbiri preprog, da boste izbrali za vašo znamko avta in model prave preproge. Niso namreč vse enake, saj so avtomobilski podi izdelani od avta do avta drugače. Če ne veste, kako izbrati, pokličite prodajalca.