Posted on
Električno kolo crussis se je pori nas začelo pojavljati leta 2012, je pa proizvod češkega podjetja. To kolo je precej kakovostno in je kar iskano na trgu. Zadnja leta so taka električna kolesa vse bolj znana. Vse o njih pa si preberete na tej povezavihttps://www.elektricno-kolo.com/elektricna-kolesa-crussis/.Svojo linijo so v zadnjih letih razširili na kar 35 modelov koles. Prodajajo pa se po vsem svetu tudi v Ameriki. Dobro je vedeti, da je električno kolo crussis lahko gorsko ali treking kolo. Opremljeno je seveda z motorjem in kakovostno lionsko baterijo, ki zdrži dolge  razdalje. To kolo vam bo pomagalo pri vožnji tako, da se bo vklopilo pri določeni hitrosti.

električno kolo crussis

Električno kolo crussis je primerno za večino ljudi. Okvir ima možnosti prilagajanja in ravno tako sedež ter krmilo, tako da si ga lahko prikrojite po sebi. Seveda se prej pozanimajte o velikosti okvirja, ker so že sam okvirji v treh velikostih. Presenečeni boste, kaj zmore na kalnih in kako vam lahko pomaga v enem kosu ter hitro premagati dolge razdalje ne glede na to, oliko vzponov je vmes. Ko pse vozite navzdol,m se bo motor izklopil in bo začel delovati v obratni smeri, kot dinamo, zato se bo baterija polnila. Zaradi tega boste se vozili dlje, kot z enim polnjenjem.
Električno kolo crussis zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Je zelo trdno in kakovostno. Pozimi je dobro, da električno kolo crussis spravite nekam, kje je  več kot 5 stopinj, da ne pomrzne, ker ima lahko težave električnimi sistem. Tako je z vsemi električnimi napravami. baterijo pa vzemi  njega in jo enkrat mesečno nekoliko polnite, da se vzdržuje in ne propade. Tako bo zdržala dvakrat toliko, kolikor ima napovedan rok delovanja.
Ko se odločite za električno kolo, se odločite za udobje in za naravni način gibanja kar je za vas in za naravo najbolje. Na drugo mesto pridete lahko hitreje kot z avtom, če ste v mestu.