Posted on

Za električni skiro cena se giblje od 299 € naprej. Koliko bo potrebno odšteti za električni skiro si oglejte tukaj. Se zanimate za nakup električnega skiroja? Poglejte našo ponudbo, poiščite najprimernejši model za vas in uživajte v prijetni vožnji s sodobnim električnim skirojem. Poznamo več vrst električnih skirojev: otroški električni skiro, električni skiro s sedežem in trikolesni električni skiro. Električni skiro Xiaomi navdušuje z novimi, posodobljenimi modeli električnih skirojev. Eden je Xiaomi električni skiro PRO, ki ima domet do 45 km, z močjo kar 300 W. Za električni skiro cena je že od 299 € dalje.

 električni skiro cena

Drugi zelo zanimiv model pa je Xiaomi 1S z dometom 30 km ter močjo motorja 250 W. Xiaomi skiroji se med seboj razlikujejo v zmogljivosti baterije, kot tudi v dosegu razdalje, ki jo lahko prevozimo z njimi, kakšno hitrost dosegajo ter po moči motorjev. Električni skiro Xiaomi je kakovostna znamka, ki ji gre zaupati, cene pa so se izjemno približale kupni moči večine kupcev. Električni skiro – cena je dosegljiva skoraj vsem.

Glavne izboljšave na teh skirojih so bile izvedene na nosilcu za blatnik, ki je močnejši; na kablih; na elektroniki, ki ima boljše hlajenje. Tudi pnevmatike so precej bolj vzdržljive. Namestili so pregledne odsevnike in močnejše luči. Krasi jih še pregleden več funkcionalen zaslon. Kako izbrati pravi električni skiro Xiaomi? Najprej se vprašajte, za kakšen namen ga boste potrebovali. Lahko vam pomaga premagati razdaljo do šole, službe ali trgovine in prijateljev ali sorodnikov, saj je hiter. Če je teren neraven, luknjast ali makadamski, izberite skiro z napihljivimi gumami. Izberite skiro, ki je zložljiv. Za električni skiro cena je dosegljiva vsakomur. Za lastno zaščito pri vožnji s skirojem je najbolje, da nosite zaščitno čelado, ker je skiro Xiaomi hitra naprava. Izberite takega, ki ne presega 25 km/h, zaradi varnosti in cestnih predpisov. Registracija ni potrebna. Za električni skiro cena pa vas bo navdušila.