Posted on

Etikete so zelo pomembne za vsakega poslovneža bilo katere panoge zato je tiskanje etiket tudi tako iskano. Etikete po meri so najbolj iskane saj lahko z njimi najbolje “prodamo” svoj izdelek oz. storitev, ki jo ponujamo. Prav zato potrebujemo lepe, kvalitetne etikete po meri. Poznamo več različnih vrst etiket.

Med njimi so etikete za kozmetiko ter farmacijo kjer se morajo upoštevati zelo visoki standardi kateri veljajo v tem poslu. Prav tako je potrebno uporabljati kvalitetne materiale ter se na samo izdelavo zelo pripraviti.etikete po meri

Pri etiketah za avtomobilsko industrijo je pomembno, da jih naredimo odporne proti nekaterim dejavnikom katero lahko vplivajo na sam obstoj etikete. Te etikete potrebujemo narediti odporne proti različnim nizkim ter visokim temperaturam saj se temperature zelo hitro spreminjajo. Prav tako je dobro če so odporne tudi proti motornemu olju. Pomembno pa je tudi kak etiketo nalimamo na površino saj to vpliva na njen obstoj.

Etikete po meri so primerne tudi za hrano in pijačo kjer je zelo pomemben sam izgled etiket saj bomo s tem privabili več kupcev ter tako postali tudi bolj opaženi med konkurenco.

Po navadi niti pomislili nebi, da so lahko etikete način, da lahko privabimo množico ljudi zato lahko rečemo, da se etikete po meri uporabljajo tudi za promocijo in marketing. Uporabimo jih lahko tudi za raznorazna promocijska sporočila ter iger na srečo.

Lahko jih naredimo odporne tudi na raznorazne kisline, alkohol ter zunanje dejavnike kateri bi lahko vplivali na etikete zato so primerne tudi za kemično industrijo.

Poleg vseh že zgoraj naštetih možnih načinov uporabe etiket po meri pa nikakor ne smemo pozabiti na etikete za parkiranje saj so potrebne že na skoraj vsakem parkirnem mestu. Po navadi imajo te etikete na sebi QR ali črtno kodo, da jih lahko preberemo z skenerjem ter tako vemo kdo je na parkirnem mestu ter koliko prostora še imamo.