Posted on

V poplavi vseh drugih opravkov in službe je sesanje zadnja stvar, ki bi si jo želeli početi, ko po napornem dnevu pridete domov. Pa vendar – za red in čistočo je treba slej ko prej poskrbeti. Do nekoliko prijetnejših in manj turobnih hišnih opravil vas lahko vodi edinstven Mielejev dizajn 3 v 1, ki združuje tri zmogljive brezžične sesalnike v enem – Triflex HX1. Naenkrat bo postalo sesanje ljubše opravilo, vaš dom pa bo precej čistejši.

Fleksibilen brezžični ročni sesalnik

Hiter, fleksibilen in vsestranski

Sesalnik Triflex HX1 vam omogoča maksimalno fleksibilnost in hitrost. Naenkrat lahko povsem enostavno dosegate vse površine povsem brez truda. Vaše čiščenje postane lahkotno, saj se Mielejev sesalnik prilagodi vsem vašim potrebam. Odlikuje ga maksimalen doseg; s pomočjo enote PowerUnit lahko poskrbite za brezhibno čistočo vašega doma prav v vsakem kotičku. Izjemno udobno lahko posesate tudi zelo velike prostore, kot so dolge predsobe ali prostorne dnevne sobe in kuhinje. Široka električna krtača se namreč prilagodi vsaki vrsti talne obloge ter učinkovito globinsko očisti tudi najbolj zahtevne površine. Tehnologija Vortex je v povezavi z električno krtačo učinkovita tako kot Mielejeva serija najmočnejših talnih sesalnikov1.

Ker je sesalnik izjemno lahek, se popolnoma prilega v vašo roko in vas med sesanjem po nepotrebnem ne obremenjuje. Če si želite privoščiti kratek odmor, ima sesalnik tudi funkcijo odlaganja. Znebili se boste prav vsake drobtine in delčka prahu, ki vam bo nagajal – filter HEPA2 poskrbi, da se zadržijo tudi tisti najdrobnejši delci prahu. S samostojno enoto PowerUnit solo, ki jo preprosto snamete z aparata, lahko hitro in udobno očistite katerokoli površino; notranjost avtomobila, pohištvo, kavč. Zamenljivi litij-ionski akumulatorji VARTA omogočajo do 60 minut3 sesanja – več kot dovolj, da brezhibno očistite svoj dom. Če za večje površine potrebujete še več časa, je Triflex HX1 Pro opremljen s praktičnim dodatnim akumulatorjem, ki omogoča sesanje do 120 minut4. Za istočasno polnjenje drugega akumulatorja poskrbi ločena polnilna enota. Bodite popolnoma brezskrbni in uživajte v udobju in brezhibni čistoči svojega doma.

1 Učinkovitost čiščenja v primerjavi s talnim sesalnikom Miele Complete C3 (SGEF3) s turbo krtačo STB 305-3 (pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z režo, pobiranje vlaken na preprogi). V skladu z IEC62885-2.

2 Triflex HX1 Pro in Cat&Dog v skladu z EN 1822/2011.

3 Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL.

4 Velja za Triflex HX1 Pro pri stopnji moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL in pri uporabi dveh akumulatorjev.

Značilnosti opreme so odvisne od modela.