Posted on

Prenavljate hišo? Morda gradite svojo hišo in iščete prave mojstre za to? Potem ste na pravem mestu. Kliknite na www.etectum.si in si oglejte, kaj vse lahko za vas naredijo pri podjetju Etectum d. o. o. Ukvarjajo se s krovstvom, tesarstvom in kleparstvom, v njihovi ekipi pa so sami strokovnjaki iz posameznega področja. Tako ste lahko prepričani, da boste za vaš denar dobili res vrhunsko storitev.

Podjetje ima že dolgoletne izkušnje dela, zato zanje noben projekt, naj bo to privatni ali poslovni, ni nemogoč. Prav nasprotno – vsak nov projekt jim predstavlja izziv, ki ga z veseljem sprejmejo, prisluhnejo vašim željam in vašo vizijo tudi uresničijo. Krovstvene dejavnosti opravljajo na vseh tipih streh, v sklopu kleparskih del vam montirajo odtočne cevi, žlebove, dimnike, lovilce vode, zračne sisteme itd., pri vsem tem pa uporabljajo le najbolj kakovostne materiale, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Nazadnje so v ponudbo svojih del dodali še tesarska dela, ki jih za vas naredijo v najkrajšem možnem času. Tako bo vaš objekt kmalu postavljen in opremljen z vsem potrebnim in verjamemo, da boste z ekipo Etectuma res zadovoljni.

krovstvo in druge dejavnosti
Etectum za vas naredi vse, da se lahko čim prej vselite v novi dom.

Vsak, ki se odloči, da si bo zgradil svoj dom si najbrž želi, da bi bilo to narejeno v kar se da doglednem času. Vselitev v novo hišo je razburljiv dogodek, a na žalost se dostikrat zatakne pri izvedbi. Mnogi mojstri svojega dela ne naredijo v času, veliko je odpovedi in prilagajan in človek lahko kmalu izgubi živce. Pri podjetju Etectum se trudijo, da se temu izognejo in vam tako omogočijo, da se v hišo res vselite pravočasno. Ker so strokovnjaki na svojem področju ste lahko prepričani, da bodo delo opravili tako, kot je treba, vi pa boste lahko kmalu uživali v svojem novem domu. Nikar ne odlašajte in jih še danes kontaktirajte, da rezervirate termin. Selitev v novo hišo bo tako postala resničnost.