Posted on

Kvalitetno ležišče je ključnega pomena za dober spanec. Na trgu je ogromno različnih ležišč in izbira je lahko težka. Če ste v dvomih, kakšno ležišče izbrati, je vedno dobra izbira ležišče iz lateksa. Lateks ležišča so izdelana iz ekoloških materialov in so prijazna do okolja. Uporabniki takih ležišč se zbudijo naspani in dan začnejo pozitivno. Tudi vi lahko izberete tako ležišče in vsako noč spite na udobnem ležišču.

lateks ležišča

Prednosti lateks ležišč

Na izbiro ležišča vpliva več dejavnikov. Najbolj pomembno je, da je ležišče udobno. Če ležišče ni prave trdote, je lahko spanec neudoben. Čeprav nekateri nimajo udobnega spanca, se lahko ne zavedajo, kje leži problem in velikokrat je razlog za to prav nepravilna trdost ležišča. Lateks ležišča znamke Naturna ponujajo različne trdote ležišč. Tako se lahko odločite za bolj trdo ali pa mehkejše ležišče, odvisno od vaših želja. S tem je vaša hrbtenica pri ležanju popolnoma razbremenjena. Prav tako bo spanec udoben ne glede na tip telesa in položaj spanca. Če je ležišče pravo za vas, boste brez problemov dobro in udobno spali.

Lateks ležišča podjetja Naturna, so narejena v Sloveniji in iz 100% naravnega lateksa. Njihova prevleka je izdelana iz ekološkega bombaža. Zaradi tega so materiali in postopki naravni. Dodanih ni nobenih škodljivih kemikalij, kar omogoča izdelek, ki je zdrav in varen za človeka. Tako so lateks ležišča primerna tudi za alergike, saj imajo naravno anti alergijsko zaščito.

Nakup lateks ležišč pa, poleg udobja, pomenijo tudi varovanje okolja in ljudi. Ležišča so izdelana po načelih pravične trgovine. To pomeni, da je plačilo kmetom, ki pridelujejo bombaž pravično in jim zagotavlja finančno varnost. Z vsakim nakupom ležišča se podjetje zaveže, da posadi 5 dreves v Sloveniji, za vsakih 50 prodanih ležišč pa se zaščiti 1ha deževnega gozda. Ležišča iz lateksa v tem primeru ne koristijo samo vam, ampak tudi vaši okolici.