Posted on

Iščete popolno možnost za oddih v naravi? Potem je najem koče v Bohinju prava izbira za vas, saj sama koča stoji sredi neokrnjene narave. Lokacija koče je torej odlična, saj se nahaja v neposredni bližini smučarskega centa Vogel. Tako boste do smučišča prišli izjemno hitro, brez nepotrebne dolge vožnje do tam. Tako boste lahko ves čas smučali, se sankali, drsali in koristili wellness storitve. Najem koče Bohinj pa je odlična izbira tudi v poletnih mesecih, ko je lahko koča vaše izhodišče za mnoge aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, kopanje, vožnja s supom in še mnogo tega.

najem koče Bohinj

Na voljo imate več koč, med katerimi lahko izbirate. Dobra izbira je zagotovo najem koče Bohinj — Chalet Tisa, ki ponuja vrhunske razglede na Ukanc. Ta brunarica je namenjena bivanju do 6 oseb, saj ima dve spalnici, prostorno dnevno sobo, ki lahko služi kot tretja spalnica in tudi dve kopalnici. Celotna koča je opremljena v alpskem slogu, kjer prevladujeta les in kamen. Ti naravni materiali pa dajejo koči še bolj domač in prijeten občutek. Dodaten bonus pa predstavlja velika terasa, ki ima dodano opremo za peko na žaru. V poletnih mesecih je ta terasa zagotovo veliko v uporabi. V zimskih mesecih pa je izjemno priročna hramba, kamor lahko pospravite svojo smučarsko opremo.

Najem koče Bohinj je torej odlična izbira za vse ljubitelje narave in različnih aktivnosti. Vse brunarice imajo namreč odlično lokacijo v neposredni bližini gozda, kjer si boste zagotovo odpočili. Koče pa v neposredni bližini nimajo prometnih cest in drugih počitniških objektov. Ravno zato je najem koče Bohinj odlična izbira za vse, ki si želijo svoj oddih preživeti v mirnem in tihem okolju. S tem pa pride tudi določena mera zasebnosti, ki si jo mnogi želijo. Tako se boste po napornem dnevu odpravili v svojo kočo, kjer si boste napolnili energije, za raziskovanje Bohinja v naslednjem dnevu.