Posted on

Odprava bolečin v hrbtenici za določene poklice, kjer se veliko sedi. Odprava bolečin v hrbtenici za sedeča delovna mesta poiščite tukaj. Glede bolečin v hrbtenici v literaturi in nasvetih mnogih strokovnjakov najdemo vaje za krepitev hrbtenice, ključni poudarek pa mora biti na krepitvi stabilizatorjev telesa. Stabilizacija telesa se prične globoko v spodnjem delu našega trupa. Globoke trebušne mišice – stabilizatorji centra telesa, sestavljajo mišice medeničnega dna, globoka trebušna mišica in globoke hrbtne mišice. Njihova naloga je stabiliziranje hrbtenice, reber in medeničnega obroča. Trebušni center je center našega gibanja. Kljub temu je treba dodati vaje za moč tudi mišicam, ki se nahajajo pod globokimi trebušnimi mišicami.

 odprava bolečin v hrbtenici

Dandanes se ljudje premalo gibajo, kar vodi v slabše stanje mišic, ki podpirajo in stabilizirajo hrbtenico. Bolečine in bolezni kostno-mišičnega sistema, ki so lahko posledica sedečega dela v EU predstavljajo najvišji odstotek bolniške odsotnosti. Dolgotrajno sedenje v istem položaju slabo vpliva na hrbtenico in povzroča bolečine. Pogosto je vzrok neustrezna izbira stola, neprimerna višina mize in neprimerno nameščen ekran. Največ težav in bolečin v hrbtenici pri sedečem položaju predstavljajo prav bolečine v vratu in križu. Gibanje je ključ do rešitev teh težav.

Odprava bolečin v hrbtenici s pomočjo bioresonančne terapije. Bioresonančna terapija je celovita metoda zdravljenja, usmerjenja k spodbujanju lastnih zdravilnih moči telesa. V človeškem telesu so prisotna elektromagnetna nihanja, od zelo kratkih do zelo dolgih valovnih dolžin. Telo vzpostavlja dinamično ravnovesje z avtoregulacijo, ki uravnava normalna ter bolezenska nihanja. Bolezenska nihanja nastanejo zaradi vplivov iz okolja (elektro smog, strupene sestavine iz hrane, težke kovine iz okolja, …) ali zaradi bolezenskih stanj v telesu. Ko se ravnovesje v telesu poruši, se razvije bolezen. Odprava bolečin v hrbtenici pri bioresonančni terapiji poteka na povsem neboleč način. Uporablja se terapevtska naprava, ki brez kakršnih koli kemikalij pomaga odkriti in zdraviti patološka stanja v telesu, ki so vzrok za različne težave. Odprava bolečin v hrbtenici še s pomočjo terapevtskih masaž, ki blagodejno vplivajo na pacienta.