Posted on

Ko se približuje poletje in začnemo razmišljat o poletnih oblekah se nam tudi poraja vprašanje, kaj bo letos v modi. Poletna moda se vedno spreminja in vedno več se jih drži mode tistega poletja. Temu navadno rečemo počitniški styling, ki je za nekatere zelo pomemben. Izjemen styling je moda poletnih ulic ali modnih pist. Zakaj se vedno moda poletja spreminja nihče ne ve. Samo nekateri na to ogromno dajo in vsako poletje zamenjajo svojo garderobo, ste tudi vi ena med tistimi, ki veliko da na počitniški styling?

Styling na ulici in modni pisti se ne razlikuje kaj saj oba veljata eno sezono. Kakšen bo drugo leto počitniški styling boste komaj izvedeli na začetku leta. Že takrat se bo izvedelo kakšne oblekce bodo v modi poleti in vi boste lahko iskati garderobo za svojo omaro. Kot sem omenila že nekateri ogromno dajo na to, nekateri pa nosimo iste obleke že leta in se ne oziramo na styling poletja. Kdo ima prav glede menjave garderobe ne vem, vsak po svoje. Vsakem ustreza drugo in tako naj tudi nadaljuje vsako leto. Na socialnih omrežjih lahko hitro izveste kakšna bo poletna moda, kaj boste morali zamenjat v vaši garderobi.

počitniški styling

Počitniški styling ni samo garderoba oziroma obleke in kopalke. Tukaj je povezano z vsem kar spada k poletju in nekako k plaži ali morju. Kako poteka počitniški styling si lahko tudi preberete na spletni strani, ki jo najdete zgoraj. Zvedeli boste kako je to potekalo v letu 2020, da vidite, če ste kaj zamudili. Ni nujno, da vedno zamenjate celotno poletno omaro. Lahko samo nekatere detajle, vse je odvisno tudi od vas kaj radi oblečete na sebe. Vsakemu tudi vse ne ustreza in se ne počuti v vsem najboljše. Oblecite na sebe v poletnih mesecih tiste obleke, kjer se počutite najboljše, saj se boste tako najboljše počutili.