Posted on

Promocijski tekstil je še vedno ena od najbolj priljubljenih vrst promocijskih daril. Kakovosten promocijski tekstil po ugodni ceni najdete pri podjetju Agaric. Posebno priljubljene so majice, običajno tiste s kratkimi rokavi. To je tudi odlično sredstvo za promocijo vaše dejavnosti. Omogočajo večjo kamor natisnete vaš motiv, logotip ali napis. Majice so zelo uporabno in učinkovito promocijsko darilo. Uporabne so tudi kot nagrade za srečelove ali ostale nagradne igre, ki jih morebiti organizirate. Ljudje so običajno veseli takega darila, saj je uporaben in ni bojazni, da bi se na njem nabiral prah.

 promocijski tekstil

Poleg klasičnih majic pa je vedno bolj priljubljene tudi promocijski tekstil drugih vrst. Lahko bi rekli, da je to tudi vodilni trend na področju promocijskih daril. Tako je nastala prava garderobna omara različnega tekstila, ki je primeren za promocijo. Vedno bolj priljubljeni so različni anoraki in jakne odporne proti vetru. So zelo uporaben kos oblačila, poleg tega pa se jih lahko nosi večji del leta in za različne priložnosti. Priljubljene so tudi športne majice iz hitro sušečih materialov. Pa tudi razni brezrokavniki, jopice, dolge majice, puloverji in še marsikaj. Skoraj, da ni kosa oblačila, ki bi bilo primerno za promocijski tekstil. Zelo priročno in vedno aktualno promocijsko darilo so tudi potiskane kape ali kape na katerih je izvezen logotip.

Skrbno izbrano promocijsko darilo, ki ga odlikuje kakovost in dovršeno oblikovanje lahko prepriča obdarovanca. Ključne sestavine pri izbiri pravega tekstila so zagotovo kakovost, namen obdarovanja in pa izvirnost pri personalizaciji. Zato se je pametno pred izbiro dobro poglobiti v to kar želimo, da bo končni rezultat resnično to kar smo si zamislili. Seveda pa vam pri vseh dilemah in vprašanjih stoji ob strani ekipa podjetja Agaric, ki vam je na voljo za razreševanje vseh dilem in vprašanj. Oglejte si njihovo spletno ponudbo in izberite promocijski tekstil, ki bo vaše obdarovance zagotovo navdušil.