Posted on

»Mami, oči, jst ne grem spet peš v šolo!«, »Mami, oči, moja torba je tako teeežka!«. Sta vam ta dva stavka znana? Če živite blizu šole in se otroci ne vozijo z avtobusom v šolo, potem gredo verjetno peš ali pa jih peljete. A vsi otroci ne hodijo radi, sploh če so njihove torbe takoooo zelo težke. Rešitev? Rolljet skiro in torba v enem. Kliknite na www.rolljet.com/si/ in še danes kupite skiro in torbo za svoje otroke. Z njimi bo pot v šolo zabavna in polna novih dogodivščin.

Pot v ali iz šole je za marsikaterega otroka prava muka. Eni se vozijo z avtobusi in jim ni všeč gužva, drugi hodijo peš in se potem celo popoldne doma pritožujejo, kako jih boljo noge, hrbet itd., nekatere v šolo peljejo starši in gredo potem naprej v službo … Možnosti je torej več, izbira je odvisna tudi od tega, ali živite nekje na vasi ali pa v centru mesta, kjer je šola le par korakov stran. Ko otroci rastejo, želijo biti čim bolj samostojni, zato bodo verjetno kaj kmalu izrazili željo, da bi v šolo hodili sami. In to še nikoli ni bilo tako enostavno – kupite jim rolljet skiro in torbo in jim pustite, da sami vijugajo do šole in nazaj!

rolljet oprema
Pustite otroku, da sam raziskuje svet z rolljet skirojem.

Rolljet skiro in torba sta oblikovana posebej za varno vožnjo otrok in odraslih. Ker ima tako skiro tri kolesa, je bolj stabilno, spredaj pa ima še prostor za rolljet torbo, kar pomeni, da otroci ne bodo rabili torbe nositi na hrbtu in si tako uničevati hrbtenico. Rolljet skiro lahko v popoldanskem času uporabijo tudi za vožnjo do bližnjega parka ali igrišča in tako razvijajo svoje socialne veščine. Z nakupom rolljet skiroja in torbe boste gotovo zadovoljni, tako vi kot vaši otroci, ki skiroja in torbe ne bodo želeli zamenjati za nič na svetu.

Kaj še čakate, obiščite rolljetovo spletno stran in hitro kupite skiro in torbo, s katerimi bodo vaši otroci radi hodili v šolo!