Posted on

Ste že kdaj razmišljali, da bi si ob različnih poškodbah, vnetjih, odrgninah, zvinih ipd. pomagali s smrekovo smolo? Smrekova krema je izdelek vrhunske kakovosti in je dokazano pomagala že mnogim ljudem pri različnih zdravstvenih problemih. Zakaj si torej z njo ne bi pomagali tudi vi?

Dandanes smo navajeni, da ob vsaki poškodbi, bolečinah v različnih predelih, zvinih in podobnih zdravstvenih tegobah posežemo po različnih tabletah in farmacevtskih mazilih ali zdravilih. Po drugi strani pa obstajajo izdelki, ki so izdelani iz 100 % naravnih snovi in so ravno tako učinkoviti pri odpravljanju različnih zdravstvenih težav. Eden izmed teh izdelkov je tudi smrekova krema. Izdelana je iz smrekove smole, v njen boste našli 100 % naravnih snovi, od tega jih je 30 % ekološke pridelave. Pozitivni učinki smole iglavcev so poznani po vsem svetu in znanstveniki so odkrili dokaze, ki kažejo, da so smrekovo smolo in smolo drugih iglavcev uporabljali praktično že od začetka človeštva. Smola namreč našo kožo neguje površinsko in globinsko, pomaga krepiti obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje ter prekrvavitev. In kako uporabljati smrekovo kremo? Uporaba je čisto preprosta. Krema enostavno nanesite na želeni oz. poškodovani predel in jo nežno vtrite v kožo. Za maksimalni učinek ni potreba masaža, vseeno pa ima masaža kar nekaj blagodejnih učinkov na telo, zato ne bo nič narobe, če si kremo vmasirate. Negativnih učinkov smrekove kreme praktično ni, le občasno se pojavi kakšna alergična reakcija, vedno pa si lahko pomagate z ledom, ki v trenutku izniči učinke smrekove smole. Smrekova krema pa ni edini izdelek, ki vsebuje smrekovo smolo in ki vam lahko pomaga pri različnih težavah – to so še različna razpršila, kapsule in podobno.

smrekova krema
Smrekova smola ima številne pozitivne učinke na naše telo.

Izdelki, ki vsebujejo oz. so narejeni na osnovi smrekove smole, imajo dokazano pozitivne učinke na človeško telo, prav tako vam lahko pomagajo pri celjenju različnih poškodb, odrgnin in podobno. Nikar ne odlašajte, temveč čim prej preizkusite delovanje smrekove smole na lastni koži.