Posted on

Rovando cars je priznano slovensko podjetje, kjer lahko kupite rabljen ali uvožen avto, ga servisirate, opere in spolirate ter olepšate. Vse storitve si lahko ogledate na tej povezavi www.rovando-cars.si in tudi lahko naročite avto ali storitev. Zakaj bi kupovali draga nova vozila, če lahko kupite izjemno cenovno ugodno vozilo, staro kakšno leto ali malo več?

Še najbolj so ugodna rabljena vozila iz tujine, na primer iz Nemčije, ker je tam ponudba avtomobilov toliko večja in bolj pestra, pa so zaradi tega tudi cene nižje kot pri nas. Tudi, ko plačate dajatev za uvoz, je cena uvoženega avta nižja.

Rovando cars

Zakaj bi avto uvozili? Ne samo zaradi nižje cene, ampak tudi zato, ker sanjski avto je pri nas kar težko dosegljiv, ker je ponudba novih avtov manj bogata in niso vsi modeli na razpolago. V tujini je to drugače, ker je trg velik. Tam najdete posebne avtomobile in točno to, kar si želite.

Ne gre pa na lastno pest uvažati avta, ker lahko naletite na slabega prodajalca in avto, zato bo Rovando cars za vas vse to preveri še preden se avto kupi. Kar imajo s tem vsak dan izkušnje, točno vedo, na kaj morajo paziti in katere dokumente morajo in kdaj uredit, da bo uvoz legalen in da boste vi postali lastnik avta.

Če imate že avto in je starejši, pa lahko zanj poskrbijo tako, da bo spet postal kot nov in lep. Obnovijo lahko lak in ga spolirajo, da dobi nazaj svojo sijočo barvo in avto ni več obledel. Tudi razne drobne napake na njem lahko popravijo, ga dobro očistijo zunaj in znotraj ter še povoskajo, da ne bo tako občutljiv na umazanijo in UV žarke. Zaščitijo ga lahko tudi s kemičnimi premazi. Znotraj pa bodo vaš avto globinsko očistili, da bo dišal kot nov in ne bo več pack ter umazanije.