Posted on

Peugeot-ov skuter 25 Kisbee 4T se ponaša s prepoznavnim in vrhunskim dizajnom, ki ga odlikuje precizna izdelava, uporaba kakovostnih materialov ter pozornost do podrobnosti. Ponudbo si oglejte na www.peugeot-skuterji.com/kisbee-4t-25kmh-euro-5.html. Izjemna kombinacija kakovosti in elegance skuterja Kisbee Edition 25 odraža pozitiven odziv kupcev, saj se skuter 25 Kisbee 4T uvršča med najbolj prodajane evropske motorni dvokolesnike.

Zanesljivost in učinkovitost

Skuter 25 Kisbee 4T ima Peugeot 49,9 ccm motor, zdaj v Euro 5 različici, ki se ponaša z visoko zanesljivostjo, močjo 2,7 kW (3,6 KM). Skuter 25 Kisbee 4T ima nizko porabo goriva in velik dosegom, omogočenim s 6,5-litrskim rezervoarjem. Ima novi motor, ki je oblikovan tako, da omogoča enostavno vzdrževanje, hkrati pa z nizkimi stroški servisiranja zagotavlja ugodno izkušnjo lastništva. Vaš skuter bo vozil zanesljivo in ekonomično.

Skuter 25 Kisbee 4T se ponaša s posebnostmi modelnega leta 2018, vključno s posebnim LED svetlobnim napisom in najnovejšim Euro 4 motorjem, ki dodatno izboljšujeta izkušnjo vožnje.

Skuter 25

Velik predal in priročna kljukica

Za dodatno praktičnost poskrbita velik predal pod sedežem, ki omogoča shranjevanje različnih predmetov, ter priročna kljukica pred voznikom, kamor lahko varno pritrdite torbo, nahrbtnik ali aktovko med vožnjo.

Peugeot skuterji – 120 let inovacij in prestiža

Peugeot skuterji so v tem letu ponosno zazrli v preteklost, ki seže že 120 let nazaj, hkrati pa se vznemirjeno pripravljajo na svetlo prihodnost. Blagovna znamka ne odraža le močnega značaja Automobiles Peugeot, temveč je tudi ključna točka v strategiji Mahindra Group za še večji prodor v premijski razred motornih dvokoles.

Inovativnost skozi zgodovino – od leta 1898 do danes

Peugeot skuterji so postavili mejnike inovativnosti, začenši s prvim motorjem leta 1898 in nadaljevali s prvim električnim skuterjem, lansiranim leta 1996 – pred več kot pred dvajsetimi leti. S tekmovalnim duhom, ki sega nazaj v leto 1923, so ustvarili ikonične modele, ki so zaznamovali zgodovino dvokoles, kot so Peugeot 103, S55, danes pa so med najbolj prepoznavnimi Kisbee in Speedfight, ter tehnološko najnaprednejši trikolesni skuter na trgu – Peugeot Metropolis.

Prihodnost električne mobilnosti

Peugeot skuterji s svojim tekmovalnim duhom in inovacijami ostajajo pred konkurenco. V prihodnosti lahko pričakujemo novo generacijo električnih dvokolesnikov, ki bodo nadaljevali dediščino Peugeotovega napredka in sodobnih tehnoloških dosežkov.

Kisbee 4T Active Edition 25 Euro5 – tehnični podatki in osnovne značilnosti

Skuter 25 Kisbee 4T Active Edition 25 Euro5 ponuja zanimive tehnične podatke in številne osnovne značilnosti, ki jih morate poznati, preden se odločite za nakup. Podrobni tehnični podatki vključujejo zmogljiv motor s 49,9 ccm, skladnost z normo Euro 5, nizke emisije CO2 (44,5 g/km), moč motorja 3,7 KM / 2,6 kW pri 7700 obr./min, navor 3,6 Nm pri 7.000 obr./min, avtomatski menjalnik, zračno hlajenje, 6,5-litrski rezervoar, porabo 1,9 l/100km, dimenzije 1854 x 664 x 1156 mm, višino sedeža 760 mm, pnevmatike 110/70-12, težo 97 kg ter prednje in zadnje zavore.

Ključne značilnosti so velik prostor za integralno čelado pod sedežem, ravno dno, sklopljive podpore nog sovoznika in prednji LED napis, ki prispevajo k udobju, funkcionalnosti in privlačnemu videzu skuterja.

Večja stabilnost in varno ustavljanje

Za zagotovitev varnosti in stabilnosti skuterja pri vožnji poskrbijo odlične 12-colske pnevmatike dimenzije 110/70-12 ter kakovostne zavore, vključno s prednjim diskom. Za izjemno okretnost in udobje skuterja 25 skrbijo hidravlični amortizerji in velik, raven, a nizek sedež, primeren tudi za dve osebi. Sedež, nameščen na višini 76 cm od tal, ne olajša le vstopa in izstopa s skuterja, ampak tudi zagotavlja občutek varnosti, zlasti za manjše osebe.

Popolnost na dveh kolesih

Peugeot-ov skuter 25 Kisbee 4T Active Edition 25 Euro5 združuje estetsko dovršenost, visoko zmogljivost in sodobno tehnologijo, kar ga uvršča med najbolj zaželene motorna dvokolesa na evropskem trgu. Z vrhunskim dizajnom, inovativnostjo ter izjemno zanesljivostjo je to vozilo postalo sinonim za kakovost in udobje na cesti.

Povezava med eleganco in zmogljivostjo

Peugeot-ov skuter 25 Kisbee 4T se ponaša s prepoznavnim dizajnom, ki izžareva eleganco in stil. Njegova oblika ni le estetsko dovršena, temveč je rezultat precizne izdelave, uporabe vrhunskih materialov in skrbne pozornosti do vsake podrobnosti. Vse to ustvarja vozilo, ki ne le izpolnjuje, temveč presega pričakovanja voznikov.

Zanesljivost in nizki stroški vzdrževanja

Zanesljivost in učinkovitost sta ključni značilnosti skuterja 25 Kisbee 4T. S svojim Peugeot 49,9 ccm motorjem v Euro 5 različici omogoča visoko zmogljivost ter nizko porabo goriva, kar skupaj zagotavlja izjemno velik doseg. Enostavno vzdrževanje in nizki stroški servisiranja pa poskrbijo, da je lastništvo tega skuterja ekonomično in brezskrbno.

Peugeot Kisbee 4T Active Edition 25 Euro5 ni le skuter, je izraz življenjskega sloga, vrhunca inovacij ter dediščine, ki jo nosi Peugeotova znamka. S popolnim združevanjem estetike, zmogljivosti, zanesljivosti in praktičnosti postavlja nove standarde v svetu motornih dvokoles. Ne glede na to, ali iščete eleganten prevoz do dela ali živahno potovanje po mestu, bo skuter Kisbee 4T izpolnil vaša pričakovanja in še več. Odkrijte vrhunsko izkušnjo vožnje in postanite del tradicije inovacij ter udobja, ki jo prinaša Peugeot.