Posted on

Imate vizijo nekega izdelka ali pa kakšen drug izziv, a ne veste, kako se ga lotiti oz., kaj vse je sploh potrebno za izdelavo. Obiščite spletno stran cnc-mdm.si, kjer boste izvedeli vse potrebne informacije o tem družinskem podjetju, pošljete pa jim lahko tudi povpraševanje in z veseljem vam bodo pomagali.

Osnovna dejavnost omenjenega podjetja je mehanska obdelava veliko- in maloserijskih izdelkov iz vseh vrst materialov. Po naročilu oz. želji kupca lahko konstruirajo izdelke in naredijo manj zahtevne projekte kot so stojala in podobne priprave. Podjetje zaposluje le izobražene strokovnjake na tem področju, obenem pa se zaposleni nenehno izobražujejo, zato ste lahko prepričani, da svoje storitve opravljajo zares kakovostno. Čeprav gre v osnovi za družinsko podjetje, pa se je to do danes že močno razvilo in tako je danes tam zaposlenih že nekaj čez 20 strokovnjakov. In kaj vse vam ponujajo? V t. i. strojnem parku imajo zares vrhunske naprave oz. stroje, ki omogočajo CNC rezkanje in struženje. Pomagajo pa vam lahko tudi konstruirati in izdelati prototipe po vaših željah. Vsak uspešen izdelek namreč potrebuje dobro in pravilno načrtovanje, če želite, da bo dobro in pravilno deloval. Podjetje namesto vas (oz. po vašem naročilu) razvije in izdela določene produkte, ki vam nato pomagajo pri realizaciji različnih začrtanih projektov. Ukvarjajo se tudi s strojegradnjo oz. izdelavo strojev, po želji vam lahko pomagajo tudi pri avtomatizaciji ali delni avtomatizaciji določenega procesa. Ne le, da izdelajo nek stroj za vas, temveč so vam na voljo tudi za izobraževanje delovnega kadra na področju upravljanja z nekim strojem, saj se le na ta način zagotovi varnost pri delu. Njihovo področje delovanja pa je tudi orodjarstvo oz. izdelava orodij in naprav, ki se v industrijah nato uporabljajo pri izdelovanju in oblikovanju številnih izdelkov.

strokovnjaki
Razpolagajo s sodobno opremljeno delavnico.

Obiščite torej spletno stran omenjenega podjetja in preverite, pri čem vse vam lahko pomagajo. Nikar ne odlašajte, temveč jih kontaktirajte še danes.