Posted on

Mogoče se vam zdi španščina zelo nerazumljiv in zahteven jezi, vendar naj vam povem, da je v bistvu zelo enostaven in hitro razumljiv. Veliko se lahko naučimo že samo tako, da gledamo kakšne španske nadaljevanke ali pa poslušamo španske pesmi. To pa zato, ker med samim gledanjem vemo približno kaj se bo dogajalo in kaj se dogaja, zato lahko iz serije, oziroma filma, ven vlečemo besede in si jih prevajamo po slovensko. Na tak način se lahko naučimo vse vrste jezikov, sicer pa nam je v pomoč še učenje novega jezika – tečaj španščine, ki ga ponujajo pri centru razvoja osebne uspešnosti Karnion.

tečaj španščine

Pri centru Karnion ponujajo tečaj španščine in ostalih jezikov po zelo ugodnih cenah. Poleg tega uporabljajo tudi super learning metodo, kjer se gre za kombinirano učenje poslušanja v alfa stanju in individualnem pogovoru s profesorjem. Sami se lahko odločite do katere stopnje želite, saj vam tečaj španščine ponuja stopnje od A1, ki je najlažji, in vse do C2, kateri pa je že malo težji in zahteva vse evropske standarde razumevanja, pisanja, branja in govorjenja. Torej, če menite, da je tak tečaj španščine idealne za vas, vam predlagam, da obiščete center Karnion, saj vam bodo z veseljem pomagali do novega znanja.

Zelo dobro je, da znamo kakšen jezik več, kakor pa samo materni, saj če bomo kadarkoli želeli potovati bo sigurno prišel prav. Sicer pa se dan danes že skoraj vsi pogovarjajo le v angleškem jeziku in tudi mladi se raje pogovarjajo v tem, kakor pa maternem. Nikoli pa ne vemo, kdaj nam bo prišel prav tečaj španščine. Mogoče bomo nekega dne potovali v Španijo, ali pa bo nekdo iz Španije potreboval vašo pomoč, ko bo prišel na obisk v Slovenijo. Lahko nam jezik pride prav tudi poslovno ali službeno, da se lažje sporazumevamo z strankami in poslovnimi partnerji iz drugih držav.