Posted on

Razmišljate o novem načinu oglaševanja vaših storitev? Potem je tisk letakov ena od možnosti, katera vam bo prišla zelo prav, saj lahko z njimi pridobite nove kupce, ki lahko postanejo celo redne stranke. Je pa res, da je spletno oglaševanje veliko bolj popularno, saj ljudje dan danes uporabljamo splet in internet vsak dan. Ni dneva ko ne bi videli spletnega oglasa, ki se pokaže, ko brskamo po Facebooku, Instagramu in drugih aplikacijah. Zato je najbolj popularna izbira to, vendar tisk letakov je tudi še vedno prisoten, saj omogoči, da ljudje med vožnji opazijo  naše storitve, ko naprimer čakajo na zeleno luč ali pa so v koloni.

 

Svoj tisk letakov, si lahko zagotovite pri podjetju Magma Media, ki se nahaja v Trebnjem in zagotavlja ugoden, kvaliteten in hiter tisk letakov. Vaše želje in potrebe so jim vedno na prvem mestu, in sevedno držijo dogovorjenega roka, zato vam ni treba skrbeti, da bi prepozno dobili svoje letake. Sami si lahko izberete vrsto papirja, in najbolje je izbrati kakšne letake s premazi, da so dalj časa obstojni v raznih vremenskih razmerah. Oglaševanje je možno v skoraj vseh občinah po Sloveniji, zato bo sigurno kdo opazil vaše storitve in se ustavil v vašem podjetju.

Če želimo, da bo tisk letakov čim bolj uspešen, moramo uporabiti tudi dobre barve in kontraste, da bo estetsko privlačno in zanimivo za pogledat. Najbolje je da uporabljamo minimalističen način in malo teksta, torej le kar je ključnega, da lahko ljudje najprej opazijo ime storitev, oziroma podjetja, nato kontakt ali kaj drugega pomembnega, kjer vas lahko najdejo. Ponavadi se tisk letakov uporablja pri raznih turističnih agencijah, organizacijah, zabavah, podjetjih, prireditvah, sejmih…  Zdaj veste na koga se obrniti, ko boste tudi vi potrebovali tisk letakov po ugodnih cenah. Za storitve jih kontaktirajte ali pa izpolnite obrazec na njihovi spletni strani. Cene so odvisne od količine tiska, velikosti in ostalih stvari.