Posted on

Si želite ustvariti nepozaben team-building? Iščete inovativen način za promocijo vaših izdelkov? Boste morda kmalu imeli fantovščino/dekliščino ali rojstni dan? Za vse te dogodke je zelo lepo in priporočljivo, če si omislite tisk na majice. Unikatne majice z lastnim potiskom so vse bolj priljubljene, saj na domiseln način sporočajo neko idejo, slogan itd.

Tiskanje majic je odličen način za ustvarjanje nepozabnih spominov. Če boste imeli dekliščino/fantovščino, rojstni dan ali kakšno drugo pomembno prelomnico v življenju, potem vam toplo priporočamo, da naročite svoje unikatne majice. Že res, da lahko spomine ohranjate tudi s fotografijami, a te lahko čez leta zbledijo, lahko jih nekam založimo in jih ne najdemo …, majice pa nas bodo vedno čakale v omari in nas spominjale na ta lep dogodek. Ko boste to majico čez 40, 50 ali več let našli v omari, se vam bodo zbudili vsi spomini na tisti dogodek. Tiskanje majic je zato odličen način tudi za team-buildinge. Zakaj si ne bi z ekipo sodelavcev ali prijateljev omislili unikatnih majic, ki vas bodo še bolj povezale? Naj majica odseva duh vaše ekipe.

tiskanje majic
Na majice lahko natisnete karkoli.

Tiskanje majic pa je namenjeno tudi promocijskim namenom. V bistvu gre za zastonj reklamo – če boste majice delili kot nagrade, potem bo vsak, ki bo majico dobil in jo nosil, delal reklamo za vas. Take majice lahko date tudi prostovoljcem, ki predstavljajo vaše podjetje na dogodkih in prireditvah. Poskrbite le, da bodo majice res izstopale, da jih bo vsak opazil. Kako pa to doseči? Na majice nujno vključite ime vašega podjetja/organizacije in logotip. Potem pa dodajte še kakšen dodaten, unikaten element . slogan, citat, zabaven napis ali sliko, pač nekaj, kar bo ljudi res pritegnilo. Bolj kot bo napis zabaven in zanimiv, bolj si vas bodo ljudje zapomnili.

Tiskanje majic je danes zelo priljubljeno, saj lahko nanje natisnemo praktično vse. Zakaj ne bi malo izstopali in obleki malo drugačno majico?