Posted on

Vsak izmed nas si želi izgledati urejeno, mladostno in sijoče. Pri tem vam pomagajo tudi strokovnjaki iz klinike Urbana estetika (www.urbanaestetika.si), ki svojim klientom že vrsto let nudijo vrhunsko lepotno zdravstveno storitev in jim tako pomagajo na poti do boljše samozavesti. Estetsko-medicinski center Urbana estetika je kraj, kjer se čas vsaj za trenutek ustavi, klientom pa zagotovi mladosten, svež in sijoč izgled. Pohvalijo se lahko z bogatimi izkušnjami iz plastične in estetske kirurgije, pri delu pa jih ves čas vodijo strokovnost, odličnost in želja po pomoči ljudem. Z njihovo pomočjo si vsako leto številni posamezniki uresničijo dolgoletne in skrite želje. Če tudi vi razmišljate o lepotnem posegu, potem je klinika Urbana estetika pravi naslov za vas.

urbana estetika

O kliniki Urbana estetika

Ta priznana klinika za estetsko medicino in kirurgijo deluje pod vodstvom plastične in estetske  kirurginje dr. Nine Suvorov. Svoja vrata je v Sloveniji odprla v sredini leta 2021, danes pa že združuje zvesto ekipo strokovnjakov, ki klientom vsakodnevno pomagajo do boljšega videza. Ustanoviteljica klinike,  dr.  Nina Suvorov je svoje dolgoletne izkušnje na področju estetske medicine in kirurgije pridobivala tako na domačih tleh kot tudi v tujini, pridobljeno strokovno znanje pa vestno implementirala v svoje vsakdanje delo. Tako je nastala zaupanja vredna klinika za estetsko-medicinske posege, ki združuje najrazličnejše kirurške in nekirurške terapije in postopke.

Dr. Suvorov pa ne deluje zgolj v operacijski dvorani, pač pa se je odločila, da svojim klientom ponudi tudi pestro paleto neinvazivnih medicinskih postopkov. Tekom svojega dela in strokovnega usposabljanja je v zadnjih desetih letih postala vodilna ponudnica neinvazivnih lepotnih tretmajev, kot so pomlajevanje z botulinum toksinom in injiciranje polnil, ki se uporabljajo predvsem za doseganje manjših sprememb na telesu in obrazu.

Glavna prednost, ki jo svojim strankam ponujajo na kliniki je celosten pristop, prilagojen vsakemu posamezniku. Njihov cilj je, da čisto vsakemu klientu zagotovijo nadstandardno obravnavo, se z njim temeljito pogovorijo, mu svetujejo in na koncu priporočajo tisti poseg ali tretmaje, ki mu bodo lahko kar najbolj pomagali do uresničitve želja. Poleg celovitega nabora kirurških in neinvazivnih estetskih posegov, vam ponujajo tudi številne medicinsko-kozmetične storitve.

Pestra paleta kirurških in nekirurških posegov

Na kliniki Urbana estetika lahko izbirate med pestro paleto različnih posegov, ki so namenjeni spremembam in pomlajevanju obraza in telesa. Med najpogostejše kirurške posege sodijo spremembe, dvig in povečava prsi, Facelift, vse več pa se izvaja tudi liposukcija, korekcija trebuha in labioplastika.

Ker pa številne stranke za lepoto ne želijo oditi pod nož in ker danes že poznamo številne manj invazivne postopke, vam na kliniki nudijo tudi nekirurške estetske posege, ki jih delimo na medicinske estetske posebe in medicinsko-kozmetične storitve. V prvo kategorijo sodijo pomladitev obraza z botoksom, FaceTite, ki velja za eno najnovejših tehnik pomladitve obraza, dvig kože z nitkami in različna dermalna polnila. V drugo kategorijo pa uvrščamo lasersko odstranjevanje dlak, nekirurški lifting obraza, piling in tretmaji za osvežitev kože obraza.

Urbana estetika je klinika, ki vas zagotovo ne bo razočarala. Zaupajte svoje telo le najboljšim in se odločite za obisk njihovih strokovnjakov, ki svoje delo jemljejo zelo resno in nadvse strokovno. Stopite na pot k novemu izgledu, pri tem pa bodite povsem brez skrbi.