Posted on

Akumulatorske škarje za živo mejo so na tej povezavi https://www.vrtni-stroji.si/ego-power/skarje-za-zivo-mejo/ in jih lahko naročite domov ter z njimi uredite svojo živo mejo, da bo res blestela. Živa meja je lep okras doma in drugih stavb, vendar se hitro zaraste ter razširi. Hkrati jo hitro lahko zarastejo koprive in drugi pleveli ter druga drevesa in grmovnice, če je ne obrezujete redno. Najboljše za to so akumulatorske škarje za živo mejo, katere nimajo nerodnega kabla, ki vam lahko pride med zobe škarij in jih ustavi ali vam vrže ven varovalko in ste brez elektrike, dokler varovalke ne zamenjate. S temi škarjami se to ne bo več ponovilo in boste lahko škarje za živo mejo odnesli kamorkoli in z njimi delali svobodno.

 akumulatorske škarje za živo mejo

Akumulatorske škarje za živo mejo so zmogljive in v nekaj velikostih. Če hočete delati dlje časa, kupite močnejše in še rezervno baterijo, da ju lahko menjate, če boste delali več ur na primer in med tem drugo baterijo polnite. To še posebej velja za profesionalce, katerih poklic je rezanje živih meja in grmovja ter bonsai dreves. Akumulatorske škarje za živo mejo so tako uporabne, da imajo lahko več funkcij in z njimi režete lahko tudi visoko in močno travo, če se vam zaraste ter robidovje in drugo mlado grmičevje, da očistite parcelo.

Dolge akumulatorske škarje za živo mejo so primerne za velike in srednje žive meje ter za hitro in natančno delo. Krajše pa so namenjene natančnemu delu in za majhno ter mlado živ mejo in za oblikovanje grmovja ter bonsai dreves. Kupite tiste za katere veste, da ji boste najbolj potrebovali. Nekatere škarje so v kompletu tudi že z rezervno baterijo. Če imate večjo površino za obrezati, potem raje kupite močnejše škarje z večjo baterijo. Če niste gotovi, pokličite prodajalca in ga pobarajte za nasvet. Od zdaj naprej bo obrezovanje živih meja in grmovja za vas mala malica.