Posted on

Alu vhodna vrata so najsodobnejša vrata iz aluminija, ki je lahka kovina, trdna in zelo obstojna. Lahko izberete klovnske barve ali pobarvana vrata, ki so hkrati lahko kombinirana še s steklom, za boljšo svetlobo v hodniku oziroma prostorih. Če izberete alu vhodna vrata, ste eden tistih, ki vedo, da bodo investirali v kakovostno pohištvo. Taka vrata so na korozijo povsem odporna in so lahka ter zelo trdna. Zdržijo več desetletij in jih ni treba prav nič vzdrževati. To so res kakovostna vrata, ki tudi vrhunsko in sodobno izgledajo, primerna pa so prav za vse objekte.

alu vhodna vrata

alu vhodna vrata nudijo tudi zelo visoko varnost in zaščito pred vsiljivci. Lahko se avtomatsko odklepajo, so pa lahko pametna vrata, ki prepoznajo vaš prstni odtis in se odklenejo le, če je vaš prst registriran. To je super za vso družino, ker potem niso več potrebni ključi, ki jih imamo ves čas cel šop v žepih pa še izgubimo jih pogosto. Prsta pa ne boste izgubili.

Kakovostna alu vhodna vrata so primerna in izjemno lepa tudi za moderne objekte, kot so pisarne in poslovni objekti. Danes jih imajo skoraj že  vsi in lesena vrata niso več moderna, to je rezervirano samo še za podeželje. Pred lesom imajo prednost, ker se ne krivijo, ne propadajo, niso dovzetna za razne škodljivce in vremenske vplive.

Alu vhodna vrata se vam bodo vedno odprla, ko jih boste potrebovali. Super je, ker jih ni treba vzdrževati. Če se naprašijo, jih prepusto obrišete s krpo in vodo, pa se bodo svetila, kot nova. S takimi vrati je vbil še vsak kupec izjemno zadovoljen in je stara vrata zamenjal za aluminijasta, ko je ugotovil njihovo vrednost in uporabnost. Boste med njimi tudi vi?

Preprosto izmerite, kako velike potrebujete in izberite, ali bodo eno krilne ali dvo krilne, pa kontaktirajte prodajalca, ki vam bo pomagal naprej vse do montaže.