Posted on

Tečaj španščine je lahko res zabavno in hitro ter poceni. Ne verjamete? S pomočjo karnion metode je to seveda mogoče. Kako poteka to posebno učenje španskega jezika is lahko pogledate ne tej povezavi. Zakaj bi rabili španščino? Ker jo govori večino sveta in je eden najbolj razžarjenih jezikov na svetu daleč pred angleščino. Potrebovali ga boste za poslovne stike ali za službo, vedno več podjetij namreč išče špansko govoreče osebe. Kakovosten in poceni tečaj španščine vam bo prišel prav kot nalašč za to.

Tečaj španščine

Ko se bost odločili za sodobni tečaj španščine, boste uspeli priti do tega, da boste komunikativni že v pičlih 14-ih dnevih. Tega ne zmore noben klasičen tečaj. Zato je tak tečaj tudi bistveno cenejši. Je pa zelo intenziven. To pomeni, da boste počivali in se v miru učili po 8 ur na dan. Da prav ste slišali.

Tak tečaj španščine bo za vas pravi balzam. Učili se boste v sproščenem okolju v alfa stanju med spanjem in budnostjo, zaradi česar ne boste nič več pozabili. Vse vam bo ostalo v spominu globoko v nezavednem. Učili pa vas bodo materni govorci. Ki so seveda najboljši možno učitelji.

Še preden boste šli na tečaj, vas bodo testirali glede znanja. To je super, ker bodo ugotovili, na katerem nivoju sploh ste.

Tako boste le pokrpali znanje od prej in šli na višji nivo ali pa od začetka, če ničesar še ne znate. Zaradi tega vas bo tečaj španščine stal bistveno manj, kot v klasičnem načinu izobraževanja. Hkrati pa boste bistveno prihranili na času. To, kar bi se naučili pri klasičen načinu v enem mesecu. Se boste tukaj v 14-ih dneh ali še prej. Na višjem nivoju, kot boste, hitreje bo šlo. Tako da boste za vse tečaje porabili največ 200 ur, medtem ko bi na klasičen način potrebovali preko tisoč ur.