Posted on

Kopalnice so intimen prostor, kamor obiskovalci ponavadi ne vstopajo. Več o njih pa tule: www.kupipohistvo.si/kopalnice/. Seveda se razlikuje sanitarni prostori v hiši in recimo blokih. V hiši je kopalnica ločena od stranišča, kar v blokih (stanovanjih) velikokrat ni možno. Pri izbiri pohištva moramo seveda upoštevati estetiko in funkcionalnost. Kopalnice, kjer je zračna vlaga vedno visoka, moramo uporabiti ustrezne materiale. Velikokrat se v kopalnici ob tuširanju ali uporabi kadi tudi sproščamo, zato je pomembna preudarna izbira, saj mora biti vzdušje v njej pomirjujoče. Standardi, ki jih nudijo današnje kopalnice glede udobja zahteva, da so te, ne samo uporabne in udobne, ampak, da izpolnjujejo tudi vse kriterije prave male oaze.

kopalnice

Kopalnice niso samo prostor, kjer se negujemo, ampak se tudi sproščamo in poživimo. Z našo pestro ponudbo pohištva za kopalnice na enem mestu je to sedaj enostavno in dosegljivo. V skladu z našimi dobavnimi roki in hitro dostavo bomo poskrbeli, da boste naročene kose kopalnice prejeli na vaš dom. Tako bo vaša kopalnica lahko postavljena hitro in začeli boste le še uživati. V podjetju Urba vam že od leta 1993 opremljamo domove. V Sloveniji imamo več kot 89.000 kupcev, ki uporabljajo naše izdelke. Naši izdelki so veliko cenejši od primerljivih v pohištvenih salonih, saj poslujemo brez dragih posrednikov, veleprodajnih skladišč, trgovin in prodajnega osebja.

Kopalnice vam po Sloveniji dostavimo brezplačno. Skupaj z našim dobaviteljem se trudimo, da izdelke dostavimo v dogovorjenem dobavnem roku. Prosimo upoštevajte, da sodelujemo z različnimi dostavnimi službami, ki dnevno dostavljajo pohištvo večjemu številu naših strank in vas zato prosimo, da se prilagodite napovedanemu času dostave. Izdelki bodo dostavljeni do vhoda, na želen naslov. Prosimo vas samo, da organizirate primerno število ljudi za vnos pohištva v stanovanje. Za vračilo nakupa ima kupec pravico, da v 30 dneh podjetju sporoči svoj odstop od pogodbe. Garancija izdelkov je 12 mesecev, reklamacije pa bodo opravljene v najkrajšem možnem času. Kopalnice lahko kupite v gotovini in na obroke.