Posted on

Ste lastnik kombija, ki ga ne uporabljate več? www.robetamobil.si vam ponuja rešitev. Vaš kombi lahko spremenite v manjši avtodom, ki bo popoln za vas ter vašo družino.

Ekipa Robeta najde domiselne rešitve za transformacijo kombija v vaš nov, udoben avtodom. Povsem se prilagodijo vašim željam ter zagotavljajo zadovoljstvo s predelavo vašega kombija.

Majhni avtodomi so po njihovi predelavi popolni za oddihe in prilagojeni prav za vas.

majhni avtodomi

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate različne modele za preureditev ter izberete tistega, ki bi vam najbolj funkcioniral. Za notranjo opremo lahko izbirate med kar štirimi tipi kopalnic ter dvema tipoma notranjega dizajna. Seveda pa imate na razpolago tudi različne barve ter material.
Se splača? Majhni avtodomi oz predelani kombiji so popolni za družinska potovanja, potovanja v dvoje ali pa le za posameznika. Ni važno koliko vas je, saj se avtodom prilagodi vam. Odpravite se na krajši oddih ali pa daljšega, saj je vaš avtodom zdaj zmožen vsega.

Nihče pa ni rekel, da so majhni avtodomi primerni le za oddihe. Ne, lahko postanejo tudi vaš nov slog življenja. Predelava kombija je med drugim tudi veliko bolj cenovno dostopnejša kakor katero koli drugo počitniško vozilo.

Vas zanima še nekaj edinstvenega? Robeta je pri proizvajalec na svetu, ki je težo pohištva znižala za 250 kilogramov. Majhni avtodomi so s super lahkim pohištvom pripravljeni na dolge vožnje ter dolgotrajno uporabo, ker pa se z lahkim pohištvom zniža tudi teža avtodoma lahko pripravite več prtljage ali dodatno opremo. Med vožnjo pa je zaradi lakote vozila manjša tudi poraba goriva.

Pohištvo za avtodome izdelujejo mizarji , izrezane dele pohištva pa delavci skrbno, ročno sestavijo in vgradijo v vaš prenovljen kombi. Vsako prenovljeno vozilo ekipe Robeta gre na koncu skozi pregled kakovosti. S plaketo je zagotovljeno, da je vaš avtodom prenovljen natančno in z ljubeznijo.